A hízott libahájat szépen tisztán kapjuk, így a feldarabolással kezdhetjük a sütést, hogy kisebb vagy nagyobb darabokra, ez ízlés kérdése, ki hogy szereti. A sütéshez válasszunk egy magasabb falú edényt, hogy sülés közben ne sziszegje össze ételünk zsírral a konyhát. Szép csendes tűzre rakjuk, türelemmel süssük, úgy lesz finom. Időnként nézzünk rá, s amikor már a számunkra megfelelő állagúra zsírjára sütöttük, akkor óvatosan, meg nem égetve magunkat, szűrőkanállal szedjük ki a tepertőket. Sóval kicsit megpergethetjük. Ne hagyjuk a zsírban, mert egyrészt még tovább sülhet a forró zsiradékban, másrészt megszívhatja magát, s akkor már nem lesz olyan finom friss, ropogós.
Házikenyérrel, hagymával pazar reggeli, vacsora vagy előétel!
Ha kihűlt a zsírunk, akkor szűrőn keresztül engedjük üvegedénybe és tegyük a hűtőbe, a gyönyörű sárga, ikrás libazsír jó lesz zsíros kenyérhez, vagy sütéshez, rántásokhoz, pörköltalapokhoz.
ELINDULT A LIBÁSAUTÓ!
Rólunk:
A LIBÁSAUTÓ eljuttatja a libatermékeket az Ön asztaláig. Célunk, hogy mindenki megismerhesse és fogyassza a Hungarikum magyar hízott libából készült termékeket, a hízottliba-húst, és az ételek királyát, a hízottliba-májat.
Kiváló minőség, elérhető áron!
Magyar lúdfajtát kínálunk magyar termelőtől, magyar feldolgozón át a magyarok asztalára, hogy kiváló minőségű termékeinken keresztül mindenki megismerhesse és élvezhesse a magyar hízott libából készült termékek gasztronómiai értékét!
Megrendelés
E-mail: libasauto@gmail.com
Tel: +36-30-637-1802
Web: www.libasauto.hu
Hogyan rendelhet?
Lakossági fogyasztóként:
Amennyiben szeretne vásárolni, a webshopunkban megtalálható termékekből azonnal tud rendelni minimális értékben 25.000 Ft, ebben az értékbe kiszállítjuk az Ön által megadott címre a termékeket, mindkét esetben előre egyeztetett időpontban.
Viszonteladói partnerként:
Kérjük kattintson a “Legyen partnerünk” gombra, itt minden szükséges információt és a regisztrációs adatlapot is megtalálja.