A szép kacsacombjainkat a sütés előtt pár nappal előkészítjük, megéri a fáradtságot. Nem kell nagy dologra gondolni, csak sózzuk, borsozzuk, fokhagymázzuk, majd szépen olajjal vagy zsírral zárjuk a felületet, majoránna ágat is rakhatunk rá, s eltesszük a hűtőbe, hadd vegye át az ízeket. Akkor az igazi, ha kacsa- vagy libazsírban sütjük, más lesz az íze, állaga, illata, ha így teszünk, mintha olajban sütnénk. Jelen esetben hízottliba-nyakbőrt daraboltam fel és sütöttem zsírjára lassú tűzön, türelmesen. S ebben a friss libazsírban, először kevésben, aztán sokban, sütöttem szintén türelmesen, meg-megforgatva, lila hagymával és fokhagymával körbe rakva a hízottkacsa-combokat. Ennek gazdag ízeit jól kiegészíti az egyszerű tört krumpli (ebbe is tehetünk libazsírt) és a párolt káposzta.
A hízottliba-nyakbőrből készült tepertőt pedig előételnek kínálhatjuk hozzá, vagy jó lesz reggelire, vacsorára.
ELINDULT A LIBÁSAUTÓ!
Rólunk:
A LIBÁSAUTÓ eljuttatja a libatermékeket az Ön asztaláig. Célunk, hogy mindenki megismerhesse és fogyassza a Hungarikum magyar hízott libából készült termékeket, a hízottliba-húst, és az ételek királyát, a hízottliba-májat.
Kiváló minőség, elérhető áron!
Magyar lúdfajtát kínálunk magyar termelőtől, magyar feldolgozón át a magyarok asztalára, hogy kiváló minőségű termékeinken keresztül mindenki megismerhesse és élvezhesse a magyar hízott libából készült termékek gasztronómiai értékét!
Megrendelés
E-mail: libasauto@gmail.com
Tel: +36-30-637-1802
Web: www.libasauto.hu
Hogyan rendelhet?
Lakossági fogyasztóként:
Amennyiben szeretne vásárolni, a webshopunkban megtalálható termékekből azonnal tud rendelni minimális értékben 25.000 Ft, ebben az értékbe kiszállítjuk az Ön által megadott címre a termékeket, mindkét esetben előre egyeztetett időpontban.
Viszonteladói partnerként:
Kérjük kattintson a “Legyen partnerünk” gombra, itt minden szükséges információt és a regisztrációs adatlapot is megtalálja.