LibásautóLibásautó

"Elindult a libásautó!"
  • No products in cart.
  • Kezdőlap
  • Rólunk
  • Termékeink
  • Blog
  • Kapcsolat
  • Belépés
LEGYENPARTNERÜNK

Libazúza pörkölt libalábbal

Libazúza pörkölt libalábbal

írta: admin / 2021. április 09., péntek / Kategória: BLOG

Hozzávalók 4 személyre:
• 1,5 kg libazúza
• 1 kg libaláb
• 4 db vöröshagyma
• 6 gerezd fokhagyma
• 1 db zöldpaprika
• 2 evőkanál pirospaprika
• 2 teáskanál só
• 2 teáskanál őrölt bors
• 1 kiskanál köménymag (opcionális)
• 5 evőkanál libazsír

Elkészítés
• A zúzát alaposan megtisztítjuk, megmossuk, majd mérettől függően 2-3 részre daraboljuk. A hagymát apróra, a paprikát kockára vágjuk.
• A zsiradékon megdinszteljük a vöröshagymát, megszórjuk pirospaprikával, beleforgatjuk a zúzott fokhagymát, a zöldpaprikát, és pár percig összepároljuk. Utána hozzáadjuk a feldarabolt zúzát és az egész lábakat. Jól átforgatjuk az egészet, majd hagyjuk, hogy a párolástól a zúza kiengedje saját levét és közben egy kicsit pörkölődjön is.
• Következik a sózás, borsozás, ízlés szerint kerülhet bele a köménymag is, majd addig pároljuk, amíg a saját levét elfövi, csak ezután adjunk hozzá először vizet vagy húsleves alaplevet! Ez apróságnak tűnik, de higgyék el, hogy ízletesebbé teszi ételünket! Most már rákerülhet a fedő, kezdjük el lassan, türelemmel párolni. Előfordulhat, hogy többször zsírjára pirul, de ez nem baj. Ilyenkor pótoljuk a folyadékot apránként mind addig, amíg a zúza teljesen meg nem puhul. Ne adjunk egy-egy alkalommal túl sok vizet hozzá, ha azt akarjuk, hogy végül pazar ízű és nem túl híg szaftunk legyen!
• A libazúzának és a libalábnak 2-3 óra főzés minimum kell, hogy omlósan puha legyen. A vége felé bolondításul tegyenek bele két gerezd fokhagymát egészben és egy kevés száraz vörösbort, nem bánják meg.

A tálalását a kiváló minőségű és ízű Balmaz Tészta orsó tésztájával vagy széles metéltjével ajánlom! Tejföl is kínálható hozzá.

lzuzallabbal1
lzuzallabbal5
lzuzallabbal4
lzuzallabbal2
lzuzallabbal3
szelesmetelt_csavartcso

Ezt olvasta már?

libas_autok
Elindult a „Libásautó” és a tömés nélküli libamáj-előállítás
Hízott kacsa szárnyközepe sült krumplival
LUDASKÁSA – NEM CSAK MÁRTON-NAPRA

Kategóriák

  • Minden termék
  • Előhűtött termékek
    • Libatermékek
    • Kacsatermékek
  • Fagyasztott termékek
    • Libatermékek
    • Kacsatermékek
  • Késztermékek
    • Libatermékek
    • Kacsatermékek
    • Sous vide termékek

ELINDULT A LIBÁSAUTÓ!

Rólunk:
A LIBÁSAUTÓ eljuttatja a libatermékeket az Ön asztaláig. Célunk, hogy mindenki megismerhesse és fogyassza a Hungarikum magyar hízott libából készült termékeket, a hízottliba-húst, és az ételek királyát, a hízottliba-májat.

Kiváló minőség, elérhető áron!

Magyar lúdfajtát kínálunk magyar termelőtől, magyar feldolgozón át a magyarok asztalára, hogy kiváló minőségű termékeinken keresztül mindenki megismerhesse és élvezhesse a magyar hízott libából készült termékek gasztronómiai értékét!

Megrendelés
E-mail: libasauto@gmail.com
Tel: +36-30-637-1802
Web: www.libasauto.hu

Hogyan rendelhet?

Lakossági fogyasztóként:
Amennyiben szeretne vásárolni, úgy javasoljuk, hogy keresse fel Partnerhálózatunk Önhöz legközelebb eső tagját, ahol személyesen választhat az árukínálatból. Ha közvetlenül tőlünk szeretne rendelni, a rendelés minimális értéke 50.000 Ft, ebben az értékben  az Önhöz legközelebbi partnerünknél átveheti vagy kiszállítjuk az Ön által megadott címre a termékeket, mindkét esetben előre egyeztetett időpontban.

Viszonteladói partnerként:
Kérjük kattintson a “Legyen partnerünk” gombra, itt minden szükséges információt és a regisztrációs adatlapot is megtalálja.

Katalógus és árjegyzék megtekintése
  • ÁSZF
  • VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK
  • Adatkezelési tájékoztató
  • JOGI NYILATKOZAT
  • SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK
  • FIZETÉSI FELTÉTELEK
  • Cookie-szabályzat

Libás Autó Kft. Minden jog fenntartva!

A lap tetejére